Terug naar Project

Aalscholver

Luxe eindwoning met aangebouwde houten veranda en vrijstaande berging en parkeerplaats op eigen grond

Bouw reeds gestart

Parkkwartier-Zuid is het meest zuidelijke deel van de wijk Parkkwartier. Dit deel van de wijk grenst over een grote lengte aan de Groene Wig, de blijvend groene ruimte tussen Polderwijk en de rest van Zeewolde. Het groen is op verschillende plaatsen doorgetrokken tot tussen de woningen, als een moderne variant op de oude brinkdorpen. Een fraaie singel loopt diagonaal door de buurt, geflankeerd door een kronkelend wandelpad. Langs het pad worden bankjes geplaatst en speelplekken aangelegd

Indeling: begane grond
Overdekte entree, hal, meterkast, toilet, trapopgang naar 1e verdieping, toegangsdeur naar de woonkeuken en toegangsdeur naar de woonkamer. Woonkeuken in L vorm (totaal ca. 25m²) met toegang tot tuin. Water gerichte woonkamer met extra raam aan de zijkant van de woning. Vanuit de woonkamer deur naar aangebouwde houten veranda met uitzicht op waterpartij.

1e verdieping
Overloop, 1e slaapkamer (ca. 26m²), badkamer voorzien van wastafel inclusief Grohe kraan, 2e toilet en Douche met Grohe kraan. 2e Slaapkamer en 3e slaapkamer, vaste trap naar 2e verdieping.

2e verdieping
Mogelijkheid voor 4e slaapkamer. Aansluiting voor wasmachine en mechanische ventilatie unit.

Tuin met vrijstaande berging en tuinmuur. Parkeerplaats op eigen terrein en aansluitend een intiem hofje met extra parkeerruimte.

* Kaveloppervlakte: ca. 205m²
* Inhoud woning: ca.580m³
* Bruto vloeroppervlak ca. 203m²

Aanvaarding: na oplevering

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km