Terug naar Project

Bergeend

Luxe eindwoning met aangebouwde houten veranda en vrijstaande stenen berging en parkeerplaats op eigen grond

Bouw reeds gestart

Parkkwartier-Zuid is het meest zuidelijke deel van de wijk Parkkwartier. Dit deel van de wijk grenst over een grote lengte aan de Groene Wig, de blijvend groene ruimte tussen Polderwijk en de rest van Zeewolde. Het groen is op verschillende plaatsen doorgetrokken tot tussen de woningen, als een moderne variant op de oude brinkdorpen. Een fraaie singel loopt diagonaal door de buurt, geflankeerd door een kronkelend wandelpad. Langs het pad worden bankjes geplaatst en speelplekken aangelegd

Indeling: begane grond
Hal, meterkast, toilet, trapopgang naar 1e verdieping. Open keuken met aansluitend zeer riante ruimte voor eetgedeelte (totaal ca. 25m²) met toegang tot tuin. Water georienteerde woonkamer met trapkast (ca 28m²). Vanuit de woonkamer deur naar aangebouwde houten veranda met uitzicht op waterpartij.

1e verdieping
Overloop, 1e slaapkamer, badkamer voorzien van wastafel, 2e toilet en ligbad allen met Grohe kranen. 2e Slaapkamer en 3e slaapkamer, vaste trap naar 2e verdieping.

2e verdieping
Mogelijkheid voor 4e slaapkamer. Aansluiting voor wasmachine en mechanische ventilatie unit.

Tuin met stenen berging en tuinmuur. Parkeerplaats op eigen terrein en aansluitend een intiem hofje met extra parkeerruimte.

* Kaveloppervlakte: ca. 205m²
* Inhoud woning: ca.584m³
* Bruto vloeroppervlak ca. 201m²


Aanvaarding: na oplevering

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
48 - 174 m2 201 m2 3 584 m3 Verkocht