Terug naar Project

Kraanvogel

Dit is het ware buitenruimtelijke wonen, vrijstaande villa onder een zeer orginele architectuur gebouwd type Kraanvogel op zeer ruim perceel in nieuwbouw project Parkkwartier Zuid.

Indeling, begane grond:
Riante overdekte entree, meterkast, toilet met fontein, trapopgang naar 1e verdieping, toegangsdeur naar ruime inpandige berging (ca. 16m²). Optioneel is het mogelijk om de berging geheel of gedeeltelijk bij de woonkamer te betrekken. Toegangsdeur naar keuken en toegangsdeur naar de woonkamer. Open eetkeuken (ca. 15m²) met openslaande deuren naar tuin en vele raampartijen waardoor er een zee aan daglicht ontstaat. Riante woonkamer (35m²) over de hele breedte (8,5m) van de woning. De woonkamer is voorzien van drie glaspartijen die ruimtelijk uitzicht op het openbaar groen bieden. De middelste glaspartij bestaat uit dubbel openslaande tuindeuren naar de veranda die over de hele breedte van de villa is gesitueerd, tevens is het optioneel om aan de zijkant extra openslaande deuren te plaatsen en dakklichten in het dak van de veranda.

1e verdieping:
Overloop, ouder slaapkamer van maar liefst ca. 16m² met twee deuren die toegang geven tot het balkon. Slaapkamer 2 van ca. 12m². Slaapkamer 3 van ca. 7,5m². Separaat toilet. Complete badkamer met ligbad, douche en wastafel (2e wastafel is optioneel) allen met Grohe kranen. Vaste trap naar 2e verdieping.

2e verdieping
Riante open zolder ruimte met warmte terugwinningsunit (WTW) en was-, en drogeraansluiting. Optioneel kan de 2e verdieping worden afgewerkt met verwarming en ventilatie. Ook is het mogelijk de zolder in te delen zodat er 2 extra slaapkamers ontstaan (ca.14,5m² en ca.10m²) , extra dakramen of dakkapellen behoren tot de mogelijkheden voor nog meer licht en ruimte.

Tuin met 2 parkeerplaatsen op eigen erf afgeschermd door een haag van 1m hoog, ook wordt er een hekwerk geplaatst van 1,5 meter hoog aan de voorzijde van de woning. Tevens bevindt zich aan de voorzijde een intiem hofje met extra parkeerruimte. De woning is aan de achterzijde heerlijk vrijgrenzend aan openbaar groen

* Orginele architectuur
* Kavel grenzend aan openbaar groen
* 2 parkeerplaatsen op eigen grond
* Kaveloppervlakte: ca. 390m²
* Inhoud woning: ca. 648m³
* Woonoppervlakte: ca. 225m²

Aanvaarding: na oplevering

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km