Parkkwartier Zuid

Zeewolde - -
Actueel aanbod

€ 150.000,- tot € 293.200,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
305 - 500m2

Over dit project

Welkom in Zeewolde, Zee van Mogelijkheden

De Flevopolder is een uniek stuk van Nederland. Alles wat ons land in de ogen van buitenlanders zo bijzonder maakt - het water, het groen, het weidse land en de vlakke horizon - het is hier allemaal in grote overmaat aanwezig. Groen, weidsheid en water brengen een mens tot rust en in balans. Geven ruimte om adem te halen. Daarom is de polder bij uitstek een gebied om te wonen, te werken en te recreƫren.

In die weidse en rustgevende Flevopolder ligt Zeewolde. Een fraai dorp aan het Wolderwijd. Omgeven door water, weilanden en bos (het grootste loofbos van Nederland!). Het is precies die afwisseling in het landschap die Zeewolde zo aantrekkelijk maakt als woonplek. Met prima voorzieningen en ongekende recreatiemogelijkheden. Uitstekend bereikbaar en toch ver weg van de files en verkeerslawaai.

Zeewolde is actief en toekomstgericht, biedt ruimte en een zee van mogelijkheden. Het dorp is gebouwd op de groei, heeft uitstekende voorzieningen voor jong en oud, uitgebreide sportfaciliteiten, een zwembad, een aantrekkelijk winkelaanbod en prima scholen. Ook voor toekomstgerichte bedrijven is Zeewolde een aantrekkelijke vestigingsplaats: centraal gelegen, goed bereikbaar en met een zee van ruimte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkkwartier Zuid
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
38 (waarvan 15 beschikbaar)
Prijs
€ 150.000,- tot € 293.200,-
Type woningen
Hoekwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeewolde.

Aanmelden