Het Hoge Erf

Zeewolde - Zeewolde
Actueel aanbod

€ 166.500,- tot € 425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 190m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Dit plan met 16 bijzondere woningen ligt in een landschappelijke dorpse omgeving in het nieuwste deel van Zeewolde, Bergkwartier Hoog in Polderwijk.

Het is een ruime wijk gelegen in de bocht van het randmeer Wolderwijd, aan het open landschap en dichtbij het centrum van Zeewolde. Er wordt al enkele jaren gewerkt aan de ontwikkeling van deze dynamische plek waar jong en oud met plezier leeft en woont. De wijk kenmerkt zich door haar groene en blauwe uitstraling, rust en diversiteit. Het Wolderwijd met de Tulp-ontwikkeling van stranden en nautica ligt op loopafstand en ook de Blauwe Diamant met haar vaarverbinding naar het Wolderwijd is vlakbij.

Het Hoge Erf is voor Zeewolde een uniek concept waarbij het boerenerf als metafoor is gebruikt voor het ontwerp. De verkaveling en de keuze voor een ensemble waarbij robuuste 'schuurwoningen' in de vorm van De Veldschuur en De Bosschuur worden afgewisseld met kleinere wooneenheden als Het Hoge Huis en De Hooiberg. De plaatsing en variatie van de woningen zorgen voor een geheel eigen karakteristiek. Elke woning is optimaal gelegen in relatie tot het erf en het groen. In gezamenlijkheid kan worden geprofiteerd van de landelijke setting rond het centrale erf. Een plek om individueel te wonen en samen te maken tot een gezellig buurtje.

Elk gebouw grenst direct aan erf en groen. De stoere bouwvolumes doen recht aan het erf. Het Hoge Huis met mooi glazen gevelspel en De Veldschuur met gevouwen dak in diverse hellingen.

Het grootste volume is De Bosschuur met 8 woningen onder de kap. Alle woningen zijn variabel in te delen en uit te breiden.

In de setting van het erf biedt de locatie mogelijkheden om groente te telen en vruchtbomen aan te planten. De omvang waarin dit kan gebeuren is afhankelijk van wat de toekomstige bewoners ambiëren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Hoge Erf
Koopwoningen
16
Prijs
€ 166.500,- tot € 425.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeewolde.

Aanmelden