Parkkwartier Zuid

Zeewolde - Zeewolde
Actueel aanbod

€ 359.000,- tot € 379.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
173 - 173m2
Kaveloppervlak
304 - 371m2
Inhoud
445 - 445m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Parkkwartier-Zuid, dorp in het groen

Parkkwartier-Zuid is het meest zuidelijke deel van de wijk Parkkwartier. Dit deel van de wijk grenst over een grote lengte aan de Groene Wig, de blijvend groene ruimte tussen Polderwijk en de rest van Zeewolde. Het groen is op verschillende plaatsen doorgetrokken tot tussen de woningen, als een moderne variant op de oude brinkdorpen. Een fraaie singel loopt diagonaal door de buurt, geflankeerd door een kronkelend wandelpad. Langs het pad zijn bankjes geplaatst en speelplekken aangelegd.

De woningen in Parkkwartier Zuid zijn zeer verschillend, maar hebben ook veel gemeen. Ze zijn consequent gegroepeerd rond open ruimtes en bericht op het water en het groen. Auto’s hebben een bescheiden plaats in het straatbeeld. Parkeerplaatsen zijn er genoeg, maar ze zijn grotendeels aan het zicht onttrokken. Parkeren kan op eigen grond of op aparte parkeerplekken. In de buurt is alleen bestemmingsverkeer.

Mooie mix
Parkkwartier-Zuid is een wijk voor verschillende doelgroepen. Jong, oud, huishoudens met en zonder kinderen, hogere en lagere inkomensgroepen, huiseigenaren en woninghuurders... in Parkkwartier-Zuid wonen ze allemaal bij elkaar in de straat.

Dorpse identiteit
Gekromde straten met veel groen, een singel als verbindend element, een pad langs het water waar kinderen veilig kunnen spelen en waar mensen elkaar ontmoeten... Parkkwartier-Zuid wordt een intieme woonbuurt met een onmiskenbaar dorpse identiteit.

Toekomstvast
Bij de bouw van Parkkwartier-Zuid is duurzaam materiaalgebruik de norm. De buurt geeft voetgangers en fietsers de ruimte. Zongerichte verkaveling, energiezuinige installaties, uitstekende isolatie, waterbesparende maatregelen... Parkkwartier-Zuid is klaar voor een duurzame toekomst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkkwartier Zuid
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
68 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 359.000,- tot € 379.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Kantoor, Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeewolde.

Aanmelden