Boeghaven

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zeewolde - Zeewolde
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 158m2
Kaveloppervlak
110 - 197m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Jouw leven
aan het water
Stel je je eens voor, zó vanuit je eigen achtertuin de boot instappen en genieten van een tocht over het water. In Boeghaven kan het! Rondom de nieuwe havenkom in het noorden van Zeewolde wordt een woonbuurt gerealiseerd met de sfeer van een authentiek havenstadje. Elke woning krijgt zijn eigen karakter en allemaal staan ze in het teken van water. De woningen zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger of hebben zelfs een boothuis. Wat wil je nog meer?


LOCATIE
Boeghaven is het eerste nieuwbouwproject in de nieuwe wijk Havenkwartier, in het noorden van Zeewolde. Als je van water houdt, dan zit je hier goed. Vanaf je eigen aanlegsteiger of boothuis in Boeghaven vaar je via een automatisch bedienbare brug zo de prachtige randmeren op. Ook heb je de mogelijkheid om vanuit de Boeghaven via de nieuwe sluis “de Spieghel” de nieuwe vaarroute “de Blauwe Diamant” te verkennen. In het centrum van Zeewolde kun je terecht voor diverse winkels en andere voorzieningen.

WONINGEN
De stijl van deze nieuwe woonbuurt doet denken aan een authentiek Zuiderzeestadje: sfeervolle woningen met klassieke details, allemaal net even anders , geheel in lijn met elkaar. De woningen zijn verdeeld over zeven locaties met elk een eigen karakter. Er is keuze uit rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen, boothuizen en appartementen die gefaseerd worden opgeleverd. Goed te weten is dat elke woning de beschikking krijgt over een kadastrale ligplaats voor een boot welke met staande mast bereikbaar is met afmetingen variërend van 6 x 3,5 tot 9,5 x 3,5 meter. De boothuizen zijn bovendien geschikt voor motorjachten met een lengte van ca. 19 tot 20 meter. Ze krijgen een invaarbreedte van ca. 5,5 meter en een invaarhoogte van ca. 6 meter.

Voor meer informatie zie projectwebsite www.boeghaven.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boeghaven
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeewolde.

Aanmelden