Boeghaven

Zeewolde - Zeewolde
Toekomstig aanbod

€ 399.000,- tot € 699.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
84 - 168m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

APPARTEMENTEN NU VERKOOP
Stel je eens voor, zó vanuit je eigen huis de boot instappen en genieten van een tocht over het water. In Boeghaven kan het! Rondom de nieuwe havenkom in het noorden van Zeewolde wordt een woonbuurt gerealiseerd met de sfeer van een authentiek havenstadje. Elke woning krijgt zijn eigen karakter en allemaal staan ze in het teken van water. Ook de appartementen komen nu in verkoop. Er zijn ook appartementen met een aanlegplek voor de deur of een tuin of balkon op het zuiden. Stuk voor stuk hebben ze het mooiste uitzicht dat je je maar kunt wensen. Het appartementencomplex is voorzien van zowel een trappenhuis als lift.

LOCATIE
Boeghaven is het eerste nieuwbouwproject in de nieuwe wijk Havenkwartier, in het noorden van Zeewolde. Als je van water houdt, dan zit je hier goed. Vanaf je eigen aanlegsteiger of boothuis in Boeghaven vaar je via een automatisch bedienbare brug zo de prachtige randmeren op. Ook heb je de mogelijkheid om vanuit de Boeghaven via de nieuwe sluis “de Spieghel” de nieuwe vaarroute “de Blauwe Diamant” te verkennen. In het centrum van Zeewolde kun je terecht voor diverse winkels en andere voorzieningen.

Voor meer informatie zie projectwebsite www.boeghaven.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boeghaven
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 45 beschikbaar
Prijs
€ 399.000,- tot € 699.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeewolde.

Aanmelden