De Marken

Zeewolde
Actueel aanbod

€ 430.000,- tot € 435.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 120m2
Aantal kamers
3

Over dit project

Kiezen voor De Marken is kiezen voor stijl en klasse. Alle appartementen zijn ruim, licht, compleet en energiezuinig. Ze hebben een breed terras van ca. 20m2 op het zuidwesten en een woonoppervlak van maar liefst ca. 120m2. Alle ruimte om lekker te leven! Als nieuwe bewoner van De Marken kunt u het appartement naar wens indelen. Zo kunt u de woonkamer vergroten en heeft u bij enkele appartementen de keuze uit twee of drie slaapkamers.

De 16 appartementen zijn verdeeld over twee kleinschalige appartementengebouwen aan het water. Ze hebben elk vier woonlagen met slechts twee appartementen per verdieping. Het gebouw heeft een lift, de appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen, een fietsenberging en twee parkeerplaatsen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Marken
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 430.000,- tot € 435.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeewolde.

Aanmelden