Wieks Zeewolde

Zeewolde - Zeewolde
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

ENERGIEZUINIGE RIJWONINGEN, TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN EN VRIJSTAANDE WONINGEN

Op zoek naar een comfortabele nieuwbouwwoning in Zeewolde? Misschien is Wieks wat voor je! Wieks is het eerste deelgebied dat ontwikkeld wordt in de Molenbuurt, onderdeel van het Waterkwartier, wat weer in de Polderwijk ligt. Hier woon je omgeven door water en groen, maar ook met alle voorzieningen dichtbij. Meld je aan en geef alvast je favoriete bouwnummers door!

Voorzieningen
Wieks ligt in het Waterkwartier, onderdeel van de Polderwijk. Hier woon je omgeven door water en groen, maar ook met alle voorzieningen dichtbij. Supermarkt, basisschool, sportclubs, speelgelegenheid; alles is dichtbij.

Buurt en woningen
Wieks is het eerste deelgebied dat ontwikkeld wordt in de Molenbuurt. Er komen 13 rijwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen in jaren ’30 stijl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wieks Zeewolde
Koopwoningen
21
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeewolde.

Aanmelden